default-image

Επέμβαση στην καρδιά για Λιχτστάινερ

Ποδόσφαιρο
Επέμβαση στην καρδιά για Λιχτστάινερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ήταν τελικά ευχάριστα τα νέα αναφορικά με την υγεία του Στεφάν Λιχτστάινερ, καθώς ο Ελβετός φουλ μπακ της Γιουβέντους υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά και θα παραμείνει εκτός ομάδας για αρκετό διάστημα.

Αν και το αρχικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για απουσία ενός μήνα από την δράση, εντέλει πολύ πιθανό να μπει στα... πιτς για ένα εξάμηνο, όπερ σημαίνει ότι χάνει ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Ελβετός δεξιός μπακ της Γιουβέντους υποβλήθηκε σε επεμβατική θεραπεία με καθετήρα κατάλυσης για να ξεπεράσει το πρόβλημα καρδιακών αρρυθμιών που αντιμετωπίζει και ειδικός καρδιολόγος μίλησε στην "Corriere dello sport" και δεν ήταν το ίδιο αισιόδοξος με τις αρχικές προβλέψεις.

O Μπρούνο Κάρου ανέφερε πως το πρωτόκολλο λέει πως χρειάζεται να περάσουν έξι μήνες προτού επιστρέψει ο παίκτης στο γήπεδο και πως πρώτα πρέπει να δουν πως αντιδράει το σώμα του και αν η αρρυθμία έχει εξαφανιστεί. Εν ολίγοις, απαιτείται πολλή υπομονή.

Συν τις άλλοις, το 8% των επεμβάσεων δεν πετυχαίνουν και χρειάζεται να πραγματοποιηθεί νέα, ώστε να διορθωθεί το όποιο πρόβλημα υπάρχει. Έχει μέλλον ο Λίχτσταϊνερ μέχρι να μπορέσει να παίξει και πάλι μπάλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News