Ειδήσεις

Αλλαγή ημερομηνίας για το δωρεάν θεματικό εργαστήρι

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητήριου Ηρακλείου ενημερώνει τους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου ότι το προγραμματισμένο για σήμερα δωρεάν Θεματικό Εργαστήρι με θέμα "Πράσινη επιχειρηματικότητα", αναβάλλεται για την προσεχή Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (οδός Κορωναίου 09).

Στόχος του Εργαστηρίου είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για την πράσινη επιχειρηματικότητα, τις πράσινες υπηρεσίες και τα πράσινα προϊόντα, να λάβουν συμβουλευτική στήριξη για τη μετατροπή μιας επιχείρησης σε πράσινη (εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση αποβλήτων και ανακύκλωση, πράσινες προμήθειες, περιβαλλοντική διαχείριση και πιστοποίηση) και να γνωρίσουν καλές πρακτικές πράσινης επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στo δωρεάν Εργαστήρι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου τηλ: 2810 247039, email rami@ebeh.gr υπεύθυνος: Ράμι Μασούντ.

Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Δρόμοι Απασχόλησης», της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση» (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες, Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. 2007-2013).

Το Θεματικό Εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης

«Ισότιμη Πρόσβαση» (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες, Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. 2007-2013)

Σχόλια