default-image

Η Ν. Βαλαβάνη για τους Παρακρατικούς στην Οδησσό (Ηχητικό)

Κρήτη
Η Ν. Βαλαβάνη για τους Παρακρατικούς στην Οδησσό (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική η μαρτυρία της πρώην υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη για τα όσα έζησε η ίδια, ο Κώστας Ήσυχος, ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου και τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αντιπροσωπείας, επισκεπτόμενοι στην Οδησσό κοινότητες της ελληνικής εθνοτικά ομογένειας.

Οι πρώην υπουργοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μέλη του φασιστικού Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας που τους ακολουθούσαν συνεχώς, κατέγραφαν τις κινήσεις τους και ζητούσαν εξηγήσεις για την επίσκεψή τους.

Παράλληλα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως οι "Παρακρατικοί" συνδέονται ανοιχτά με τις κρατικές υπηρεσίες της Ουκρανίας, την οποία χαρακτήρισε πλέον ως κράτος-μαριονέτα, αποκαλύπτοντας ότι επικεφαλής της Αστυνομίας στη Οδησσό, είναι ο άλλοτε Πρόεδρος της Γεωργίας Σαακασβίλι, που μετά την απόπειρα του πολέμου με τη Ρωσία και την ήττα του, άλλαξε υπηκοότητα και εγκαταστάθηκε στη Οδησσό!

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών στην Ουκρανική πλευρά για τη στήριξη της Ελληνικής αντιπροσωπείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News