default-image

Αναβαθμίζεται η οδός Νεάρχου στη Χερσόνησο

Κρήτη
Αναβαθμίζεται η οδός Νεάρχου στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα έργο με το οποίο αναβαθμίζεται το δυτικό παραλιακό μέτωπο του Λιμένα Χερσονήσου υπέγραψαν χθες Τετάρτη στο Δήμο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού, κ. Εμμαν. Πετράκης, και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας "Λιμενική Α.Ε.", παρουσία του δημάρχου Χερσονήσου, κ. Γιάννη Μαστοράκη, και των επιβλεπουσών μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Σοφίας Υφαντή (μηχανολόγος μηχανικός ΤΕ) και Στεφανίας Τσαγκαράκη (πολιτικός μηχανικός).

Πρόκειται για τη σύμβαση του έργου "Ηλεκτροφωτισμός της οδού Ναυάρχου Νεάρχου και αποκατάσταση του οδοστρώματος Δ.Ε. Χερσονήσου", προϋπολογισμού 60.692,80 ευρώ (με Φ.Π.Α.), ο χρόνος ολοκλήρωσης του οποίου είναι στο τέλος του έτους (30-12-2015).

Στις εργασίες περιλαμβάνονται οι απαραίτητες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για το φωτισμό της οδού Ναυάρχου Νεάρχου στο Λιμένα Χερσονήσου, στην οποία προβλέπονται μονόφωτα και δίφωτα φωτιστικά επί ιστό 6 μέτρων. Η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθεί με σταμπωτό δάπεδο σκυροδέματος.  

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, τη Σοφία Υφαντή, μηχανολόγο μηχανικό ΤΕ, και την Αθανασία Αλεξανδρή, αρχιτέκτονα μηχανικό, και ο αρχικός της προϋπολογισμός ήταν 130.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News