Ειδήσεις

"Καρφιά" Μεϊμαράκη για μεταναστευτικό και "φοροκαταιγίδες"

Μπορεί να απέφυγε να ανακοινώσει τις προθέσεις του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σήμερα το μεσημέρι εισερχόμενος στα γραφεία του κόμματος, αλλά "έριξε τα καρφιά" του στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας και την «καταιγίδα φόρων», κάνοντας λόγο για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού.

Παρά το ότι έχει μείνει σχεδόν ένα 24ωρο έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο υπηρεσιακός πρόεδρος του κόμματος και αυτή τη φορά απέφυγε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Παράλληλα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης «ευχήθηκε καλό μήνα» στους κατοίκους των νησιών όπου από σήμερα αυξάνεται ο ΦΠΑ, κάτι που, όπως ανέφερε, ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι δε θα συμβεί και ο Πάνος Καμμένος είχε προειδοποιήσει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση εάν εφαρμοστεί ο ΦΠΑ 23%.

Καλό μήνα ευχήθηκε και στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας που πίστεψαν ότι το μεταναστευτικό θα λυθεί από αυτήν την κυβέρνηση, καθώς και σε κάθε οικογένεια που θα δεχτεί την επερχόμενη φοροκαταιγίδα, παρά τις σχετικές υποσχέσεις.

«Αφού υφάρπαξαν την ψήφο των πολιτών, τώρα βάζουν τους φόρους και αγνοούν τις υποσχέσεις τους», κατέληξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προσθέτοντας ότι «οι πολίτες δεν έχουν άλλη αντοχή, τους έχουν καταλάβει και ήδη δυσφορούν».

Σχόλια