default-image

Εκδηλώσεις και δράσεις προσφοράς για την Τρίτη Ηλικία

Κρήτη
Εκδηλώσεις και δράσεις προσφοράς για την Τρίτη Ηλικία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Τριάδας, Προφήτη Ηλία και Αλικαρνασσού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, πραγματοποιούν εκδήλωση σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 12 μ. στην ταβέρνα "Αυλή του Δευκαλίωνα" για να τιμήσουν και να γιορτάσουν δίπλα στους παππούδες και τις γιαγιάδες την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

"Προσφέροντας στην Κοινότητα"

Υπενθυμίζεται ότι οι Δομές "Βοήθεια στο Σπίτι" της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, πραγματοποιεί τη δράση "Προσφέροντας στην Κοινότητα".

Η δράση πραγματοποιείται από τις 9 το πρωί σήμερα έως τη 1 το μεσημέρι και περιλαμβάνει δωρεάν μέτρηση σακχάρου αίματος, αρτηριακής πίεσης και οξυγόνου και είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η δράση πραγματοποιείται σε:

- Ηράκλειο (Λότζια, πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Αγίας Αικατερίνης)    

- Αλικαρνασσό (Προαύλιο χώρο Αγ. Νικολάου)

- Βενεράτο

- Κάτω Ασίτες

- Άγιο Μύρωνα

- Προφήτη Ηλία

- Άγιο Σύλλα

Εκδήλωση στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Φορτέτσας

Παράλληλα το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η) 4ης Δημ. Κοινότητας, περιοχή Φορτέτσας της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, πραγματοποιεί εκδήλωση, με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί σήμερα Πέμπτη στο χώρο του Κέντρου. Η εκδήλωση γίνεται και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 14 ετών λειτουργίας της υπηρεσίας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται προς τιμή των ηλικιωμένων ωφελούμενων του Κέντρου, για την ενεργό συμμετοχή τους σε ομάδες, δράσεις και προγράμματα του Κέντρου. Επίσης, στοχεύει στην ανάδειξη της παρέμβασης της υπηρεσίας στην κοινότητα, της ευελιξίας προσαρμογής και ανταπόκρισής της στα νέα δεδομένα, καθώς και των υπηρεσιών που έχει προσφέρει από το 2002 μέχρι σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News