default-image

Απολογήθηκαν πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Απολογήθηκαν πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, απολογήθηκαν τέσσερα πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Η απόφαση ή μη για περιοριστικούς όρους επηρεάζει και τον Γκιρτζίκη.

Ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, απολογήθηκαν το πρωί της Πέμπτης τέσσερα πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ για το σκάνδαλο με την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί με συμβάσεις από το 2005, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε (παρότι ανανεώθηκε) και ζημίωσε την ΕΠΟ με ποσό που μπορεί να ξεπερνά τα 29 εκατ. ευρώ.

Συνολικά κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε απιστία και συναυτουργία 23 πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ, αλλά σήμερα απολογήθηκαν το νυν μέλος της ομοσπονδίας, Γιάννης Οικονομίδης, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου και τα πρώην μέλη Χρήστος Σάββας και Γιάννης Δεσύλλας, που μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου θα αποφασιστεί αν θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αντιμετωπίζουν κατηγορίες ΚΑΙ οι τέσσερις τελευταίοι πρόεδροι της ΕΠΟ, Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Σαρρής και Γκιρτζίκης. Ο τελευταίος ήταν ταμίας της ομοσπονδίας την εποχή που υπογράφτηκαν οι συμφωνίες για την κάρτα υγείας και σε περίπτωση που του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, μπορεί να τεθεί θέμα ηγεσίας στην ΕΠΟ και να… αναζητηθεί ξανά πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News