default-image

Χ. Μαμουλάκης: "Εργαζόμαστε για ένα καλύτερο Ηράκλειο"

Κρήτη
Χ. Μαμουλάκης: "Εργαζόμαστε για ένα καλύτερο Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζει όψη η πλατεία Ελευθερίας, με το τροποποιημένο σχέδιο να έχει σταλεί ήδη από το Δήμο προς την Αρχαιολογική Υπηρεσία προς έγκριση.

Στο σχεδιασμό περιλαμβάνεται περισσότερο πράσινο, στοιχεία νερού, ενώ οι εργασίες προκειμένου να αποφευχθεί η ολισθηρότητα έχουν ήδη ξεκινήσει με επιτυχία, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Χάρη Μαμουλάκη που μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Ράδιο 9,84.

Αναφορικά με το χρόνο εκτέλεσης των έργων είπε ότι οι βασικές εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και συνολικά στην ευρύτερη περιοχή μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Τα υπόλοιπα έργα στο Ηράκλειο

Ξεκινούν εκ νέου αύριο οι εργασίες στην πλατεία Κορνάρου καθώς η πληρωμή του εργολάβου ξεμπλοκάρει το έργο. Παρόμοια εξέλιξη αναμένεται και στην πλατεία Ανάληψης.

Πέφτει σήμερα η τελευταία στρώση της ασφάλτου στη Μεγάλου Αλεξάνδρου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Ηρακλείου, ο δρόμος παραδίδεται την ερχόμενη εβδομάδα και απομένει μόνο η εγκατάσταση του αστικού εξοπλισμού, δίνοντας ανάσα στους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News