default-image

Παρουσιάζεται "Το μήνυμα του Silo" στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Παρουσιάζεται "Το μήνυμα του Silo" στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο "Το μήνυμα του Silo", που είναι το πρώτο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μονοπάτι" θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της μη-βίας, μέρα που καθιερώθηκε μέσα από τις δράσεις των ανθρωπιστών ανά τον κόσμο που εμπνεύστηκαν από τον Silo.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, στις 7 το απόγευμα. Οι εκδόσεις "Μονοπάτι" ιδρύθηκαν στο Ηράκλειο το καλοκαίρι του 2015 με στόχο την εκτύπωση, διανομή και ευρεία κυκλοφορία στα Ελληνικά των έργων του σπουδαίου Αργεντινού φιλοσόφου και συγγραφέα Mario Luis Rodriguez Cobos, γνωστού με το ψευδώνυμο Silo.

Το βιβλίο "Το μήνυμα του Silo" αποτελείται από 3 μέρη: Το βιβλίο, τις εμπειρίες και το μονοπάτι. Πολυάριθμες «κοινότητες του Μηνύματος» συναντιούνται εβδομαδιαία ανά τον κόσμο, προκειμένου να έρθει κανείς σε επαφή με το Ιερό του, το Βαθύ του. Το μήνυμα του Silo δεν είναι απλά ένα βιβλίο, είναι ένα μονοπάτι βασισμένο στην εμπειρία.

Ποιος ήταν...

Ο Silo (6/1/1938-16/9/2010) είναι ο εμπνευστής του ρεύματος του Διεθνούς Ανθρωπισμού ή Οικουμενικού Ανθρωπισμού ή πιο γνωστού ως Νέου Ανθρωπισμού. Γύρω από τα έργα του, τις ιδέες του και τις προτάσεις του έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες, ενώ κυκλοφορούν πάντα ελεύθερα στο διαδίκτυο - όπως ο ίδιος το θέλησε - στη διεύθυνση http://www.silo.net.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News