Ειδήσεις

Η κυρία Μαρίκα που φέρνει Ρώσους στην Κρήτη

Με μια ακόμα δράση προώθησης του προορισμού εμπλουτίζει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις Ημέρες Τουρισμού η Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης Χερσονήσου. Η Μαρίκα Κασιτερίδη, ιδιοκτήτρια του ρωσικού ταξιδιωτικού portal ilovegreece.ru, φιλοξενείται στη Χερσόνησο προκειμένου να προβάλει την αθέατη πλευρά του Δήμου και των ανθρώπων του.

Η κ. Κασιτερίδη βρίσκεται εδώ από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα έχει επισκεφτεί το Μουσείο Παραδοσιακής Ζωής Κρήτης "Λυχνοστάτης", το Αγροτικό Μουσείο στο Πισκοπιανό, τα Μάλια και το ΒΙΟ.ΠΑ. (Βιοτεχνικό Πάρκο) Ανώπολης, ενώ έχει παρακολουθήσει μάθημα μαγειρικής.

Μέχρι την αναχώρησή της, σήμερα Πέμπτη 1η Οκτώβρη, θα επισκεφτεί χωριά της ενδοχώρας, το φράγμα Αποσελέμη, το Ενυδρείο Κρήτης και το μινωικό ανάκτορο Μαλίων.

«Βρίσκομαι εδώ για τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε την Ελλάδα και ενδιαφέρονται να μάθουν για τη γνήσια, παραδοσιακή της όψη. Για εκείνους που, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα, θέλουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου», σχολίασε η κ. Κασιτερίδη.

Σημειώνεται πως ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη ανάρτηση της ταξιδιωτικής της εμπειρίας, την οποία μπορεί να βρει κανείς στη διεύθυνση: http://www.ilovegreece.ru/news/tourism/malia-prazdnuet-den-turizma

Σχόλια