default-image

Συντετριμμένος ο Τζιμ Κάρεϊ μετά την αυτοκτονία της πρώην του

Life
Συντετριμμένος ο Τζιμ Κάρεϊ μετά την αυτοκτονία της πρώην του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένος είναι ο Τζιμ Κάρεϊ μετά την τραγική απώλεια της πρώην συντρόφου Κάθρινα Γουαϊτ, η οποία αυτοκτόνησε χθες Δευτέρα έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφήνοντας πίσω της και σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο ανέφερε το όνομα του 53χρονου ηθοποιού, και εξηγούσε πως οι δυο τους χώρισαν για δεύτερη φορά πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ώρες αφότου η συνταρακτική είδηση για την απώλεια της 28χρονης make up artist έκανε το γύρο του κόσμου, ο Τζιμ Κάρεϊ, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων την τεράστια θλίψη του, για τον χαμό της «γλυκιάς του» Κάθρινα όπως την αποκαλεί.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σταρ δήλωσε: «Είμαι σοκαρισμένος και βαθειά λυπημένος από τον χαμό της γλυκιάς μου Κάθρινα. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικό πλάσμα και ένα ντελικάτο Ιρλανδέζικο λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτό τον κόσμο στο οποίο ήθελε να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια της και τους φίλους της. Με όλους όσοι την αγαπούσαν και νοιάζονταν για εκείνη. Όλοι μας έχουμε χτυπηθεί αυτή τη στιγμή από έναν κεραυνό!».

Το ιστορικό της αυτοκτονίας της 28χρονης και της γνωριμίας της με τον ηθοποιό:

Η Κάθρινα Γουάιτ βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή στο σπίτι της στο Los Angeles της California μέρες μετά το δεύτερο χωρισμό της από τον Τζιμ Κάρεϊ.

Χαρακτηριστικό είναι πως πριν μόλις μια εβδομάδα, η 28χρονη είχε γενέθλια τα οποία και γιόρτασε στο εστιατόριο Nobu του Malibu.

Το άψυχο κορμί της σύμφωνα με το TMZ, ανακαλύφθηκε από φίλους της, οι οποίοι έσπευσαν στην οικία της για να δουν αν είναι καλά.

Aνήμερα του χωρισμού της από τον Τζιμ Κάρεϊ (24 Σεπτεμβρίου), η Κάθρινα είχε γράψει και ένα ανησυχητικό μήνυμα στο Twitter, όπου ανέφερε πως «κλείνω τον λογαριασμό μου. Ελπίζω να έδωσα φως στους πιο κοντινούς και στους πιο αγαπημένους μου».

Και αυτό δεν είναι το μόνο ανησυχητικό κείμενο, καθώς πριν πέντε ημέρες ανήρτησε στα social media απόσπασμα από το έργο του συγγραφέα Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς «Τhe Land Of Heart's Desire», που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νεράιδες, ελάτε πάρτε με από αυτόν τον θαμπό κόσμο, για χάρη σας θα ίππευα τον άνεμο, θα χόρευα στην κορυφή της παλίρροιας και θα χόρευα πάνω από τα βουνά σαν φλόγα».

Όσο για το πότε γνωρίστηκαν με τον Κάρεϊ; Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2012 (την περίοδο που η Κάθρινα έχασε τον μπαμπά της από καρκίνο), αλλά τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς (2013) όλα τελείωσαν μεταξύ τους. Ο 53χρονος σταρ τότε δεν είχε αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού, αλλά είχε αρκεστεί μόνο στην επιβεβαίωση του χωρισμού στην «Irish Independent».

Το Μάρτιο του 2013 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Έβγαινα με ένα κορίτσι από την Ιρλανδία, αλλά δεν βλέπουμε πια ο ένας τον άλλον. Είναι όμως αξιαγάπητη!».

Δυο μήνες μετά, και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2013, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν, ενώ άρχισαν και τις δημόσιες εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, περπατώντας χεράκι-χεράκι.

Κάρεϊ και Γουάιτ, έμειναν μαζί μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2015 οπότε και χώρισαν, ενώ μερικές ημέρες μετά ακολούθησε η αυτοκτονία της Κάθρινα Γουαϊτ.

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News