default-image

Πρόκριση για Ζαρό και ΑΕΚ

Αθλητισμός
Πρόκριση για Ζαρό και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαρός και ΑΕΚ εξασφάλισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, νικώντας σήμερα Διαγόρα και Ηρακλή Νιπιδιτού αντίστοιχα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΖΑΡΟΣ 1-3: Από το πρώτο ημίχρονο… καθάρισαν τη νίκη-πρόκριση οι φιλοξενούμενοι. Με προσωπικά γκολ στο 17' και το 30' ο Γιώργος Κλαπάκης έφερε το ματς στο 0-2, ενώ στο 41' ο Φραγκιαδάκης πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Σιδερίδη (σκόραρε στην επαναφορά ο Βαρδονικολάκης, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ). Τελικά, ο Βαρδονικολάκης στο 78' πέτυχε το γκολ της τιμής για το 1-3.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αγριμάνης, Χουστουλάκης, Βινιχάκης, Μαρουφίδης, Βιτσαξάκης, Ευσταθίου, Κορνηλάκης, Σωτηράκης, Σιδερίδης (74' Μωραιτάκης), Βαρδονικολάκης, Βασιλάκης (55' Σωμαράκης).

ΖΑΡΟΣ: Οικονομάκης, Γιαννουλάκης(64' Φρουδάκης), Πολυμερίδης Ι., Αλμπαντάκης Ε., Πολυμερίδης Χ., Διγενής, Νταβιγλάκης(46' Πρινιανάκης), Κλαπάκης Β., Φραγκιαδάκης(46' Καμαριώτης), Κλαπάκης Γ., Δασκαλάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ.-ΑΕΚ 1-5: Σε άνετο σκορ έφτασε τελικά η ΑΕΚ, παρότι ισοφαρίστηκε προσωρινά. Ο Σιδηρόπουλος πέτυχε το 0-1 στο 5', όμως πριν το ημίχρονο ήρθε το 1-1 από τον Καρακωνσταντάκη. Στην επανάληψη, με γρήγορο γκολ του Ευαγγελόπουλου έγινε το 1-2, ενώ στη συνέχεια τη… σκυτάλη πήρε ο Γιαλούσης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ: Λεστάκης, Βερερουδάκης, Πατσάκης (70' Ντραγκίτσι), Κατεργιαννάκης, Τζιώτης, Καφετζογιαννάκης (35' λ.τ. Γαλανός), Μποζατζίδης, Παπατσαράκης (50' λ.τ. Παπαδάκης Λ.), Μαστροβασίλης, Καραθάνος, Καρακωνσταντάκης.

ΑΕΚ: Βενέρης, Βασιλάκης, Ευαγγελόπουλος, Φατούχ, Ανδρεαδάκης, Παπαδάκης, Σταματάκης, Περβολάρης (75' Συμιανάκης), Σιδηρόπουλος (70' Αφεντόπουλος), Πρίφτης (70' Μαγουλάκης), Γιαλούσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News