Ειδήσεις

Κόντρα συνεργατών Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη για τη γαλάζια κάλπη

Κύκλοι του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασαν τις τοποθετήσεις συνεργατών του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

«Οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι λέμε. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν 15 Νοεμβρίου» σημείωσαν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Νωρίτερα, συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαρακη είχαν αναφέρει σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών ότι η ΚΕΦΕ θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία.

«Όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε 20 ημέρες εθνικές εκλογές, εμείς γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 10-15 ημερες;» πρόσθεσαν, τονίζοντας ότι η εσωκομματική εκλογική διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε να ενημερωθεί για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί όσον αφορά την εκλογή του νέου προέδρου, κίνηση η οποία για πολλούς θεωρείται ως προς το πρώτο βήμα για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αγώνας για τη συλλογή υπογραφών συνεχίζεται για τους Άδωνι Γεωργιάδη που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος και Βασίλη Κικίλια που ευελπιστεί να λάβει στήριξη από ένα τμήμα των λεγόμενων «σαμαρικών» βουλευτών.

Εξάλλου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γνωστοποίησε με αιχμηρή δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος.

Σχόλια