Ειδήσεις

Κραυγή απόγνωσης από πολίτη για δρόμο δίπλα στα ΤΕΙ

Αγανακτισμένοι είναι κάτοικοι και διερχόμενοι της οδού Οβιδίου που βρίσκεται απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο των ΤΕΙ. Σκουπίδια, μπάζα και ό,τι… άλλο προκύψει είναι αυτό που αντικρίζουν καθημερινά, με τους κινδύνους που ελλοχεύουν να είναι πάρα πολλοί σε ένα δρόμο πολυσύχναστο, που χρησιμοποιείται μάλιστα κατά κόρον από φοιτητές και μικρά παιδιά.

Τους κινδύνους πυρκαγιάς, μόλυνσης, αλλά και κατολίσθησης επισημαίνει αναγνώστης με επιστολή του στο neakriti.gr, αναφέροντας ότι ήδη οι κάτοικοι έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Διαβάστε την επιστολή του αγανακτισμένου πολίτη:

«Αυτή είναι η πολυσύχναστη οδός Οβιδίου, απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο των ΤΕΙ.

Κάθε μέρα περνάνε από εκεί φοιτητές και μικρά παιδιά. Επανειλημμένως έχουν γίνει στο Δήμο Ηρακλείου αμέτρητα τηλεφωνήματα και αιτήσεις εδώ και μήνες, αλλά το αποτέλεσμα είναι η… πλήρης αδιαφορία των αρμοδίων.

Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, πυρκαγιάς, όπως και κατολίσθησης μπαζών μέσα στο δρόμο (ακριβώς μετά τα σκουπίδια), όπως έχει ήδη συμβεί και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα τη δυσκολία διέλευσης αυτοκινήτων.

Σαν φορολογούμενοι πολίτες ζητάμε τον καθαρισμό του σημείου αυτού και να μπει πινακίδα, για την απαγόρευση μπαζών και τοξικών σκουπιδιών, που δυστυχώς πετάνε ορισμένοι "ανεγκέφαλοι" συμπολίτες μας».

Σχόλια