default-image

Εκδήλωση στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Φορτέτσας

Κρήτη
Εκδήλωση στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Φορτέτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η) της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, στην περιοχή Φορτέτσας, της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Πέμπτη 1/10/2015 και ώρα 11 π.μ. στο χώρο του Κέντρου. Η εκδήλωση γίνεται και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 14 ετών λειτουργίας της υπηρεσίας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται προς τιμή των ηλικιωμένων ωφελούμενων του Κέντρου, για την ενεργό συμμετοχή τους σε ομάδες, δράσεις και προγράμματα του Κέντρου. Επίσης, στοχεύει στην ανάδειξη της παρέμβασης της υπηρεσίας στην κοινότητα, της ευελιξίας προσαρμογής και ανταπόκρισής της στα νέα δεδομένα, καθώς και των υπηρεσιών που έχει προσφέρει από το 2002 μέχρι σήμερα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

• Παρουσίαση power point των σημαντικότερων στιγμών (ανά έτος) από τη λειτουργία της υπηρεσίας (από τη σπουδάστρια Πρακτικής Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Ηρακλείου)

• Έκθεση με υλικό από το έργο των Ομάδων

• Τραγούδια από την ομάδα Χορωδίας του ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ

• Απονομή επαίνων σε ηλικιωμένα μέλη που συμμετείχαν σε διάφορες ομάδες & δράσεις

• Ζωντανή κρητική μουσική (προσφορά από κ. Τζουλιαδάκη Νίκο).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν εδέσματα στους παρευρισκόμενους, παρασκευασμένα από την ομάδα Ζαχαροπλαστικής του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Φορτέτσας.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News