default-image

Ενημερωτική εσπερίδα για τη χρήση των χημικών προϊόντων

Κρήτη
Ενημερωτική εσπερίδα για τη χρήση των χημικών προϊόντων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ με ασφάλεια τα χημικά προϊόντα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης - η συνεισφορά του προγράμματος READ" είναι ο τίτλος ενημερωτικής εσπερίδας που διοργανώνει την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, και ώρα 16:00 στο Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών από κοινού με την Πανελλήνια Ένωση Βιομηχανιών Χρωμάτων Βερνικιών Μελανών και σε συνεργασία με τη Sustchem Engineering.

H εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη των επιχειρήσεων που παράγουν ή διακινούν χημικά προϊόντα (χρώματα, βερνίκια, ασφαλτικά, καθαριστικά κ.λπ.), σε νέους επιστήμονες χημικούς και χημικούς μηχανικούς, φοιτητές καθώς και σε μέλη επαγγελματικών Ενώσεων (οικοδόμοι ελαιοχρωματιστές, καθαρίστριες, βιομηχανικούς εργάτες κ.λπ.).

Στο δεύτερο μέρος της εσπερίδας θα πραγματοποιηθεί ειδικό σεμινάριο για τη χημική νομοθεσία.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ θα διανεμηθεί και έντυπο υλικό.

Το πρόγραμμα READ στοχεύει στην πληροφόρηση του επαγγελματία και κάθε καταναλωτή που χρησιμοποιεί χημικά προϊόντα, ώστε μετά την αγορά και πριν την εφαρμογή ενός προϊόντος να μπορεί με τη χρήση διαθέσιμων ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας (κινητά τηλέφωνα, tablets, laptops κ.λπ.) μέσω του διαδικτύου να λάβει όπου και αν βρίσκεται τις Κάρτες Ασφαλούς Εργασίας, όχι μόνο στην ελληνική γλώσσα αλλά και στα Σερβικά, Αλβανικά και Βουλγαρικά για να έχουν πρόσβαση ακόμη και οι οικονομικοί μετανάστες.

Για ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.haci.gr και την ιστοσελίδα του προγράμματος www.life-read.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Ι. Λυμπεροπούλου (210-9213259, 6932-610526).

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα από το πρόγραμμα LIFE+

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News