default-image

"Μύθοι και αλήθειες γύρω από τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά"

Υγεία
"Μύθοι και αλήθειες γύρω από τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επιστημονικό καφενείο του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συνεχίζει τις εκδηλώσεις του. Έτσι προγραμματίζεται την Παρασκευή 2 Οκτώβρη και ώρα 8 το βράδυ ομιλία από τον καθηγητή του Τμήματος Χημείας κ. Απόστολο Ρίζο με θέμα: "Μύθοι και αλήθειες γύρω από τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά".

Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές που έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να παρακολουθούν το σωματικό τους βάρος ή να διαχειρίζονται τα επίπεδα της χοληστερόλης τους, έχουν επιλέξει για τη διατροφή τους προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Σε αυτή την παρουσίαση θα γίνει αντιληπτό πώς παράγεται ένα τέτοιο προϊόν, ποιες είναι οι ουσίες που αντικαθιστούν τα λιπαρά και με βάση τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα θα απαντηθεί το ερώτημα αν πράγματι είναι καλά για την υγεία, ή αν μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από όσα καλούνται να λύσουν.

Η παραπάνω ομιλία όπως και όλες όσες οργανωθούν στη συνέχεια στα πλαίσια του επιστημονικού καφενείου, απευθύνονται στο ευρύ κοινό της πόλης μας και θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης κατά την διάρκεια της ομιλίας. Στόχος είναι η με αξιόπιστο τρόπο ενημέρωση των συμπολιτών μας σε διάφορα θέματα όπου η Χημεία έχει απαντήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News