Ειδήσεις

Τέλος ο Σεροπιάν για τον ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Μουράτ Σεροπιάν, καθώς η θητεία του αποδείχθηκε πολύ σύντομη.

Στη σημερινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ελληνοαρμένιο τεχνικό, μετά την ήττα της πρεμιέρας και την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Πάντως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, ότι ο προπονητής δεν είναι αποκλειστικός υπεύθυνος, αλλά χρειάζεται μια αλλαγή.

Αναλυτικά: «Η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, είναι πολύ μακριά από αυτό που έχουμε οραματιστεί.

Δεν θεωρούμε ότι για αυτήν την εικόνα αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής, ωστόσο είναι σαφές ότι η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή για να βελτιωθεί η εικόνα και να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στους υψηλούς στόχους που έχει με βάση την ιστορία της.

Ευχαριστούμε τον κ. Σεροπιάν για την δουλειά που έκανε στον ΟΦΗ όλο αυτό το διάστημα. Είναι σίγουρο ότι εργάστηκε σκληρά για τον ΟΦΗ, αλλά η πίεση από το μεγάλο όνομα της ομάδας μας, δεν τον βοήθησε να κάνει πράξη αυτό που οραματιζόταν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Σχόλια