default-image

Μεϊμαράκης: "Ο κ. Τσίπρας πήγε απροετοίμαστος στις ΗΠΑ"

Ελλάδα
Μεϊμαράκης: "Ο κ. Τσίπρας πήγε απροετοίμαστος στις ΗΠΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού, υποστηρίζοντας πως ο κ. Τσίπρας πήγε «απροετοίμαστος στις ΗΠΑ.

«Όταν προσέρχεσαι να λάβεις μέρος σε διάλογο με τόσο μεγάλο ακροατήριο και εκπροσωπείς τη χώρα, οφείλεις να είσαι άρτια προετοιμασμένος και δεν είναι κακό να έχεις και μεταφραστή», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε ότι «η σιγουριά που αισθάνεται κανείς σε επίπεδο αλαζονείας δεν τον αφήνει να δει τις αδυναμίες του και αντί για σιγουριά εκπέμπει αμηχανία και δεν τιμά τη χώρα».

«Φαίνεται ότι έτσι πήγε και στις διαπραγματεύσεις που κράτησαν τόσες ώρες, ο κ. Τσίπρας, απροετοίμαστος», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «έχει, πάντως, περιθώρια βελτίωσης», αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αναφορικά για το αν θα καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τόνισε ότι οι ανακοινώσεις δεν είναι μία απλή δήλωση.

«Χρειάζεται περίσκεψη, πρόταση και υπογραφές. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω ένα ναι ή ένα όχι. Το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά και θα το ανακοινώσω όταν το κρίνω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News