default-image

Υποψήφιος για την Εθνική ο Σούστερ

Αθλητισμός
Υποψήφιος για την Εθνική ο Σούστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι ο κλήρος πέφτει στον Μπερντ Σούστερ! Ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να «αναστήσει» την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς θα βρεθεί εντός της ημέρας στη χώρα μας για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, όπως αναφέρεται στο «Goal».

Αρχικά, είχε ακουστεί ότι θα υπάρξει επαφή με την πλευρά του Γερμανού προπονητή τις προσεχείς ημέρες, αλλά το θέμα θα χειριστεί ο ίδιος τελικά. Με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως οι δυο τους έχουν να συζητήσουν μόνο τα τυπικά και μοιάζει με οριστική απόφαση από πλευράς Ομοσπονδίας να του «παραδώσει» τα… κλειδιά.

Έχει φανεί εδώ και ημέρες ότι από την ΕΠΟ έχουν στο μυαλό τους να στραφούν σε λύση Γερμανού προπονητή ή τέλος πάντων… γερμανοαναθρεμένου, καθώς είχε «παίξει» και πάλι τ’ όνομα του Μάρτιν Γιόλ.

Η συμφωνία όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα θα έχει διάρκεια όση και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Οκτώβριο του 2017. Αν όλα πάνε καλά και επιτευχθεί ο στόχος, δηλαδή να… ταξιδέψουμε στη Ρωσία θα παραταθεί μέχρι την τελική φάση.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα αμείβεται με 600.000 ευρώ ετησίως όπως είχε φανεί και τις προηγούμενες ημέρες. Αυτά τα χρήματα έχει «δείξει» η ΕΠΟ ότι σκοπεύει να δώσει στον νέο τεχνικό της «γαλανόλευκης» και ο Σούστερ φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα με το να λαμβάνει αυτό το ποσό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News