Ειδήσεις

Βράβευση του καινοτόμου λογισμικού Proactive e-farming

Σημαντική διάκριση απέσπασε η  εταιρία «Proactive A.E. - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων» στα ετήσια βραβεία Business IT Excellence (BITE) Awards 2015 που συνδιοργάνωσαν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

 Για 4η συνεχή χρονιά ο θεσμός των BITE Awards επιλέγει και επιβραβεύει έργα και πρωτοβουλίες στο χώρο των ΤΠΕ.

H «Proactive A.E. - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων» βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ειδικές Εφαρμογές για τον Πρωτογενή Τομέα» για το λογισμικό Proactive e-farming που ανέπτυξε σε συνεργασία με την εταιρία πληροφορικής Netmechanics ΕΠΕ.

Το Proactive e-farming είναι ένα καινοτόμο  σύστημα ολοκληρωμένης ψηφιακής παρακολούθησης της πρωτογενούς παραγωγής με δυνατότητα πλήρους καταγραφής της παραγωγικής διαδικασίας και της μεταποίησης γεωργικών προϊόντων. Τα βασικά οφέλη του Proactive e-farming είναι η δυνατότητα οργάνωσης της παραγωγικής διαδικασίας και η διασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων.

Η βράβευση του Proactive e-farming έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 στην Αθήνα. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Proactive Α.Ε. κ. Νίκος Μπουνάκης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών & μελετών από το 2004 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η μέχρι σήμερα πορεία και ανάπτυξή μας έχει βασιστεί στη συστηματική επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και στις νέες τεχνολογίες.

Ειδικά όσον αφορά στον κλάδο της αγροτικής παραγωγής και των τροφίμων, που αποτελεί σημαντικό τομέα δραστηριοποίησης της Proactive, μεταξύ άλλων έχουμε υποστηρίξει μέχρι σήμερα την πιστοποίηση ποιότητας  288.000 στρεμμάτων & 16.500 παραγωγών.

Το Proactive e-farming που σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε σε συνεργασία με τη Netmechanics αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, δίνοντας τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης της αγροτικής παραγωγής και την προώθηση των εξαγωγών καλύπτοντας τις απαιτήσεις όλων των διεθνών προτύπων πιστοποίησης.

Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα που εργάστηκε σκληρά για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου που βραβεύεται σήμερα».

Μεταξύ άλλων, στα φετινά BITE Awards βραβεύθηκαν εταιρίες όπως:

?      ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,

?      ALPHA BANK,

?      ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,

?      EUROBANK,

?      INTERAMERICAN,

?      INTRALOT - ACCENTURE,

?      KOSMOCAR,

?      MEGA TV,

?      WIND HELLAS ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,

?      ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ,

?      ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,

?      NOTOSGALLERIES,

?      JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ κ.α.

Η αναλυτική λίστα των βραβείων βρίσκεται στην ιστοσελίδα:  www.businessitawards.gr.   

Σχόλια