default-image

Τα έχει με το μονοθέσιο του ο Αλόνσο

Αθλητισμός
Τα έχει με το μονοθέσιο του ο Αλόνσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασε ο Φερνάντο Αλόνσο μετά τη νέα απογοητευτική παρουσία που είχε η ΜακΛάρεν στο γκραν πρι της Ιαπωνίας, στην πίστα της Σουζούκα.

Ο Ισπανός πιλότος τερμάτισε ενδέκατος και δεν έκρυψε την έντονη απογοήτευση του για τις επιδόσεις του μονοθεσίου του:

«Eίμαι έξαλλος και νιώθω ντροπιασμένος. Είναι ενοχλητικός όταν βλέπεις άλλα μονοθέσια να κάνουν λάθη, να φεύγουν στις στροφές και ξαφνικά να βρίσκονται δίπλα σου. Έχουμε τεράστιο μειονέκτημα στην ταχύτητα, λες και τρέχουμε σε άλλη κατηγορία, λες και είμαι στη Φόρμουλα 2», τόνισε ο Αλόνσο, μετά το τέλος του αγώνα στη Σουζούκα και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος:

«Είναι πολύ δύσκολο να τρέξεις έτσι. Θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην ομάδα για την επόμενη περίοδο. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ στην ομάδα, το ξέρουν και μόνοι τους. Στόχος μου είναι να μείνω εδώ και να νικήσω. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστική της Mercedes στο προσεχές μέλλον. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί δεν έχουμε τα εργαλεία να τους αντιμετωπίσουμε. Όλοι ξέρουμε ποια είναι τα προβλήματά μας και ψάχνουμε τις λύσεις για την επόμενη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει ν' αλλάξουν πολλά στην ομάδα.» Ο Αλόνσο είναι 16ος στη βαθμολογία των οδηγών με μόλις 11 πόντους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News