default-image

«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος

Ποδόσφαιρο
«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

"Έφυγε" από τη ζωή τη Δευτέρα (28/9) ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος. Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας και ο οργανισμός του δεν άντεξε. Ο Παπαδόπουλος ήταν πρόεδρος στον Γηραιό προτού αναλάβει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Αυτός ήταν στα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης όταν έγινε η συγχώνευση με την ΑΕ Ποντίων. Διατέλεσε, μάλιστα, και αντιπρόεδρος της Football League, όταν ο Ηρακλής "πάλευε" να ανέβει στη Super League.

Η ανακοίνωση της Football League: "H Football League εκφράζει τη βαθιά λύπη της για την απώλεια του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος".

Ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, ανέφερε μέσψ γραπτής δήλωσης: "Νιώθω ευλογημένος που είχα την τύχη να γνωρίσω τον Θόδωρο σαν άνθρωπο και σαν Πρόεδρο. Το πάθος και η αγάπη του για τον Ηρακλή ήταν οι λόγοι που με έφεραν εδώ και με οδήγησαν να ασχοληθώ με την ομάδα. Η συνεχής του συμπαράσταση και υποστήριξη ήταν η καλύτερη απόδειξη της γνήσιας αγάπης του για την ομάδα. Θόδωρε, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους με τη γνωριμία μας και θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στην καρδιά και το μυαλό μας για πάντα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News