Ειδήσεις

Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομα της "Ηλιαχτίδας"

Απατεώνες πηγαίνουν σε σπίτια Κρητικών και κάνουν "έρανο" για λογαριασμό δήθεν του Συλλόγου "Η Ηλιαχτίδα"!

Οι αδίστακτοι απατεώνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν ένα σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία, για να πετύχουν τους σκοπούς τους, να αποσπάσουν δηλαδή χρηματικά ποσά από ανύποπτους ανθρώπους.

Το γεγονός υπέπεσε στην αντίληψη του Δ.Σ. του Συλλόγου, που εξέδωσε τη σχετική παρακάτω ανακοίνωση:

«Έχει γνωστοποιηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία "Η Ηλιαχτίδα" ότι κάποιοι επιτήδειοι, χρησιμοποιώντας το όνομα του συλλόγου, διενεργούν εράνους, εν αγνοία μας, για λογαριασμό δήθεν της "Hλιαχτίδας".

Διευκρινίζουμε ότι ο σύλλογος δε διενεργεί ΠΟΤΕ εράνους πόρτα- πόρτα είτε στο δρόμο. Οι οικονομικές δωρεές για τη στήριξη των σκοπών της "Ηλιαχτίδας" γίνονται πάντα είτε με κατάθεση της δωρεάς σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί ο σύλλογος, είτε στα γραφεία του συλλόγου (Κόσμων 6, Ηράκλειο Κρήτη και Ξενώνας "Η Ηλιαχτίδα" στο ΠΑ.Γ.Ν.Η.), είτε με κατάθεση στο γραφείο της εφημερίδας "Πατρίς". Για κάθε χρηματική δωρεά εκδίδεται από το σύλλογο θεωρημένη απόδειξη με το λογότυπο του συλλόγου, η οποία προσκομίζεται στο δωρητή.

Παρακαλούμε εάν υποπέσει στην αντίληψή σας το παραπάνω φαινόμενο, όπως μας ενημερώσετε άμεσα σχετικά στο τηλ. του συλλόγου μας 2810 342544, ώστε να λάβουμε τα απαραίτητα νόμιμα μέτρα».

Σχόλια