Ειδήσεις

ΡΟΗ: Βραβεύει τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ από τα νυχτερινά

Συνεχίζοντας μια κοινωνική δράση που είναι καθιερωμένη εδώ και πολλά χρόνια, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει και φέτος μια ειδική τελετή βράβευσης με κοινωνική ευαισθησία. Φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους μαθητές των νυχτερινών λυκείων του Ηρακλείου, του Εσπερινού Γενικού Λυκείου και του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:30, στη δημοτική αίθουσα επί της οδού Ανδρόγεω.

Επί σειρά ετών, ο Όμιλος θέλοντας να αναδείξει τη σημασία της προσπάθειας και της δίψας για πνευματική καλλιέργεια βραβεύει τους μαθητές που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους, ύστερα από προσωπική απόφαση. Ορισμένοι εξ αυτών σε ώριμη ηλικία, εισάγονται φέτος σε σχολές όπως Ιατρική, Οδοντιατρική, Επιστήμη Υπολογιστών, Οικονομικών Σπουδών κ.ά. Στην εκδήλωση, η οποία είναι ελεύθερη στο κοινό, είναι προσκεκλημένος ομιλητής ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης κ. Ευάγγελος Καπετανάκης. Παράλληλα, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου θα προσφέρει Η/Υ Tablets στους αριστούχους μαθητές.

(Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από τη βράβευση του 2014)

Σχόλια