default-image

Δυσαρεστημένος ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός
Δυσαρεστημένος ο κόσμος του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε το ζητούμενο στο ματς με τον Πλατανιά, αλλά έμεινε μόνο σε αυτό. Η εικόνα της ομάδας προβλημάτισε για μία ακόμη φορά και οι αποδοκιμασίες του κοινού ήταν ενδεικτική της δυσαρέσκειας για την εμφάνιση των «πράσινων». Και παρότι υπάρχουν πολλά παράπονα από αρκετούς ποδοσφαιριστές, ως είθισται το βάρος σε αυτές τις περιπτώσεις πέφτει στους ώμους του προπονητή.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πέσει στη δυσμένεια του κόσμου, που δεν ξεχνά τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς, ενώ δεν αρκείται σε απλές νίκες που δεν συνοδεύονται από ελκυστικό, αλλά έρχονται με… αγχωτικό ποδόσφαιρο. Πολλοί, δε, θεωρούν πως δηλώσεις όπως οι χθεσινές περί έλλειψης προσωπικοτήτων στην ομάδα μπορεί να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα.

Από το ρεπορτάζ της ομάδας δεν προκύπτει, πάντως, πως αυτή τη στιγμή τίθεται θέμα για το μέλλον του στον πάγκο, αν και ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ, που τον έχει στηρίξει όσο λίγους, είναι δεδομένη.

Εκτιμάται πως η θέση του είναι επισφαλής και βρίσκεται διαρκώς υπό κρίση, ενώ το βαρύ πρόγραμμα που έρχεται θα καθορίσει τα πάντα. Ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στην ακριτική πόλη μπορεί να είναι καθοριστικός, ενώ σημειώνεται πως ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος, αμέσως μετά ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο κι έπεται ο Γολγοθάς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News