default-image

"Πικρή" ήττα για τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα

Αθλητισμός
"Πικρή" ήττα για τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το… αριστερό ξεκίνησε η πορεία του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική, καθώς παρουσίασε πολύ άσχημη εικόνα στο γήπεδο του Μοσχάτου, όπου ηττήθηκε μ 2-0 από τον Εθνικό.

Πρόκειται για μια ήττα με κάτω τα χέρια, που χτυπάει από νωρίς το… καμπανάκι, καθώς πέρα από το πρώτο 10λεπτο που οι ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση, δε μπορούν να ζητάνε κάτι από το παιχνίδι με βάσει την αγωνιστική εικόνα. Μόλις στο 8' ο Μάναλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, σε μια φάση πλήρης αδράνειας στην άμυνα του ΟΦΗ, ενώ στο 45' από το φάουλ του Στρατάκη ο Αλιμπάς με κεφαλιά στη μικρή περιοχή έκανε το 2-0, σε μια φάση όπου υπήρχε ευθύνη του Βλάχου και των αμυντικών.

Ένα σουτ του Πόποβιτς και κάποιες ακόμη μακρινές προσπάθειες στην επανάληψη ήταν οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές, ενώ η καλύτερη ευκαιρία ήρθε αργά (73') με τον Ραπτάκη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στον ΟΦΗ σωστά «φωνάζουν» για μη αποβολή του Αλιμπά στο 23', ενώ στο 92' αποβλήθηκε ο Κουσίδης με απευθείας κόκκινη για αντικανονικό τάκλιν.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Στρατάκης, Τερζής, Παυλάκης, Μαρτίνος, Σούφλας, Αλιμπάς, Αργυρίου (89' Μακρής), Σουλελές (77' Ντάλας), Μάναλης (92' Μπένα).

ΟΦΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Βλάχος, Πιθαρούλης, Ραπτάκης, Γκούμας, Κοιλιάρας, Φαμπίνιο (36' Μπολάκης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Ευσταθίου (53' Τζέκος), Πατηνιώτης (82' Κουσίδης), Περογαμβράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News