Ειδήσεις

Δάκρυα στο πλατό της "ΚΡΗΤΗ TV" για τον Γ. Σηφάκη

Με αφορμή μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο στη μνήμη του πρωταθλητή Γιώργου Σηφάκη, διάχυτη ήταν η συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα", όταν οι συντελεστές της αυριανής γιορτής για τον Γιώργο παρακολούθησαν ένα βίντεο από την καθημερινότητα του αγαπημένου μας αθλητή.

Ο φίλος του και γυμναστής Παράσχος Δεσκουλίδης με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το μεγαλείο και τη δύναμη της ψυχής του Γιώργου, τονίζοντας ότι ο Γιώργος πέρα από ένας μεγάλος αθλητής ήταν και ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Στη διάρκεια της εκπομπής δεκάδες ήταν τα μηνύματα των τηλεθεατών, που συγκινημένοι έστελναν ένα μήνυμα για το δικό τους Γιώργο.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο με τη συμμετοχή δύο σωματείων θα είναι μία εκδήλωση αθλητισμού αφιερωμένη στα μικρά παιδιά που τόσο πολύ αγαπούσε ο Γιώργος.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε τις συγκινητικές στιγμές στο πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα", που γέμισε με την αγάπη του Γιώργου Σηφάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Σηφάκης είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και μετά από μία σκληρή μάχη στο νοσοκομείο έφυγε για τη "γειτονιά των αγγέλων".

Δείτε το απόσπασμα:

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια