default-image

Σεροπιάν: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ποδόσφαιρο
Σεροπιάν: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσοχή ζητά από τους ποδοσφαιριστές του ο Μουράτ Σεροπιάν ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό την ερχόμενη Κυριακή στο Μοσχάτο.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας επισήμανε, ωστόσο, ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

«Πάντα ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρύβει παγίδες. Το παιχνίδι με τον Εθνικό, χρειάζεται προσοχή. Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους φέτος και ένα έμπειρο προπονητή. Ξέρουμε τον αντίπαλο και τι πρέπει να κάνουμε», επισήμανε ο Μουράτ Σεροπιάν και πρόσθεσε:  «Για μας έφτασε η ώρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αυτό που θα δικαιώσει την ομάδα μας, είναι η διάρκεια».

Για την μεταγραφή του Αργεντίνου Βιγιαφάνε, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι «τον παρακολουθούσα απο πέρσι όταν έπαιζε στον Αλιμο. Είναι ένα επιθετικό δεξί μπάκ, ενώ μπορεί να παίξει και στη μεσαία γραμμή. Είναι μια προσθήκη ουσίας για μας.

Είναι μια μεταγραφή που θα μας βοηθήσει και για την επόμενη χρονιά».

Για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες ο κ. Σεροπιάν τονίζει ότι «η διοίκηση έχει τέτοια δυναμική, που όταν βρίσκεται κάτι καλό δεν διστάζει να ενισχύει την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News