default-image

Σύνολο τρεις αγωνιστικές στον Βινσέντι

Ποδόσφαιρο
Σύνολο τρεις αγωνιστικές στον Βινσέντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Τόμας Ντε Βινσέντι την αποβολή του από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα  στην Σάλκε για τους ομίλους τους Europa League.

Ο άσος της κυπριακής ομάδας είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, κάτι που αυτόματα σήμαινε και την τιμωρία του με μια αγωνιστική. Ωστόσο σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε στον ΑΠΟΕΛ ότι η τιμωρία του παίκτη αυξάνεται στις τρεις αγωνιστικές.

Την ίδια στιγμή ο ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να τιμωρήσει και αυτός τον ποδοσφαιριστή, επιβάλλοντας του πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει ενημερωθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ότι ο ποδοσφαιριστής Tomas De Vincenti πέραν από την αυτόματη ποινή αποκλεισμού του για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στην αναμέτρηση APOEL FC-FC Schalke 04, τιμωρείται επιπλέον με δύο αγωνιστικές. Έτσι θα απουσιάζει από τις επόμενες τρεις αναμετρήσεις με AC Sparta Praha και Αστέρα Τρίπολης (εντός και εκτός). Επιπλέον η διοίκηση της ομάδας έχει επιβάλει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή για την συμπεριφορά που επέφερε την κόκκινη κάρτα στον συγκεκριμένο αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News