default-image

Θέλουν τον Γκουαρδιόλα στην Εθνική Αγγλίας

Ποδόσφαιρο
Θέλουν τον Γκουαρδιόλα στην Εθνική Αγγλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Πεπ Γκουαρδιόλα θέλουν οι Άγγλοι στο τιμόνι της Εθνικής τους ομάδας και του έχουν κάνει επίσημη κρούση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Sun" η Ομοσπονδία της Αγγλίας βλέπει στο πρόσωπο του Ισπανού τον προπονητή που θα επαναφέρει στις επιτυχίες την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Το συμβόλαιο του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Άγγλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη συγκυρία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το συμβόλαιο που σκοπεύουν να του προτείνουν είναι ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Την ίδια ώρα οι Βαυαροί ετοιμάζονται και εκείνοι να μπουν σε συζητήσεις με τον Γκουαρδιόλα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με την Μάιντς οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν τον προπονητή της Μπάγερν για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Γκουαρδιόλα να μην κρύβει την ενόχληση του.

"Μα τι λέτε... Είμαι προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή.. Γεια σας..." απάντησε χαρακτηριστικά αποχωρώντας από την αίθουσα. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες το όνομα του Γκουαρδιόλα είχε συνδεθεί και με την Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News