default-image

Σ. Ξουλίδου: "Δεν ζήτησα ποτέ υπουργείο"

Ελλάδα
Σ. Ξουλίδου: "Δεν ζήτησα ποτέ υπουργείο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ποτέ δεν απαίτησα κάτι. Υπήρξε μια δημόσια δήλωση του προέδρου και αυτό και μόνο. Είπε ότι θα αξιοποιηθώ. Δεν ζήτησα ποτέ υπουργείο», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου σε συνέντευξή της σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό.

«Φυσικά είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει τα δικά της στελέχη. Είμαστε συνεργαζόμενοι, κάποιοι από μας μπορεί να αξιοποιηθούν σε κάποια πόστα. Δεν απαίτησα υπουργείο», υποστήριξε χαρακτηριστικά η κ. Ξουλίδου με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν τόλμησα ποτέ να απαιτήσω, 3,5 χρόνια μέσα σε ένα κόμμα, καμία θέση, ούτε για μένα ούτε για κανένα δικό του άνθρωπο. Ήμουν πάντα ένας πιστός εργάτης, πιστή στο καθήκον που με έταξε ο λαός. Ήμουν βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, εξέφραζα πιστεύω την πλειονότητα των συμπολιτών μου για τα τοπικά προβλήματα αλλά και ως υπεύθυνη κάποιου συγκεκριμένου τομέα νομίζω ότι έκανα κάποια καλή δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το θέμα της υπουργοποίησης και άμεσης απομάκρυνσης εντός 24ώρου του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνσης εξαιτίας των ομοφοβικών και αντισημιτικών σχολίων του στο διαδίκτυο, ανέφερε πως «πρόκειται για ένα θέμα που μόνο κακό κάνει στο σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας».

Παράλληλα, διαχώρισε τη θέση της από τον Δ. Καμμένο τονίζοντας πως «με προσβάλει να μας παίρνει η μπάλα όλους κι επειδή κάποιος εκφράζει κάποιες προσωπικές του απόψεις να θεωρείται όλος ο χώρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι ασπαζόμαστε αυτές τις θέσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News