default-image

Ο ΟΦΗ ευχαριστεί όσους στέκονται δίπλα στην ομάδα

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ ευχαριστεί όσους στέκονται δίπλα στην ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσίαση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το RESTART του ΟΦΗ που οραματιζόμαστε δεν θα είναι εύκολο, αλλά η αρχή που έχει γίνει, μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον» αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, στην οποία επισημαίνεται πως «ένα ευχαριστώ θα ήταν λίγο για να περιγράψει τη χαρά μας για αυτό το ξεκίνημα του ΟΦΗ, που όλοι θέλουμε να είναι λαμπρό και πετυχημένο, ώστε η ομάδα αυτή να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει» .

Στην ανακοίνωση του ΟΦΗ τονίζεται ακόμη ότι η «μεγάλη προσέλευση των φίλων της ομάδας, της οικογένειας του ΟΦΗ, των χορηγών, των πολιτικών και αθλητικών αρχών της πόλης, αλλά και όλων εκείνων που θέλουν να ξαναδούν τον ΟΦΗ ψηλά, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, μας δίνει δύναμη, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!» καταλήγει η ανακοίνωση στην οποία γίνεται λεπτομερής αναφορά σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης της ομάδας.

Ξεκινώντας από την οικογένεια του ΟΦΗ. Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που παρέστη στην εκδήλωση με δυναμική παρουσία. Στους Παλαιμάχους του ΟΦΗ. Στους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων. Στους φίλους της ομάδας.

Στους χορηγούς του ΟΦΗ. Τις πολλές επιχειρήσεις που και φέτος βρίσκονται στο πλευρό του ΟΦΗ και συμπαραστέκονται στην προσπάθεια του.

Στην πολιτική ηγεσία του τόπου.

Στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και στον αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη για την παρουσία τους.

Στον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και στους αντιδημάρχους Κώστα Βαρδαβά, Πέτρο Ηνιωτάκη, Μαρία Καναβάκη, Στέλλα Αρχοντάκη.

Στον Αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Χριστοφάκη.

Στον δήμαρχο Μαλεβυζίου Κώστα Μαμουλάκη που έστειλε επιστολή συμπαράστασης.

Στην αθλητική ηγεσία του τόπου. Στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και στο Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Στον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου. Στον πρόεδρο του ΠΑΟΚρουσώνα Γιάννη Δεικτάκη και στα υπόλοιπα σωματεία που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του ΟΦΗ.

Τα Μέσα Ενημέρωσης που παραβρέθηκαν και πρόβαλλαν με τον καλύτερο τρόπο την επίσημη παρουσίαση του ΟΦΗ.

Ακόμη η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει το ΤALOS PLAZZA και προσωπικά τον κ. Χούμπαυλη για την φιλοξενία.

Το εστιατόριο PASTARELLA που επιμελήθηκε τον μπουφέ για τους καλεσμένους. Την ΟΙΚΟΝΟΤΕΚΑ και τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ.

Και τέλος την MKS METAΞΑΡΑΚΗ για τις υπηρεσίες marketing που παρέχει στον ΟΦΗ.

* Η διοικούσα επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει δυο ακόμη χορηγούς, πέραν εκείνους που αναφέρθηκαν στην εκδήλωση, για την προσφορά τους στον ΟΦΗ. Την ασφαλιστική εταιρεία του κ. Αλέξης Ηγουμενάκης, ο οποίος ασφάλισε τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Και την εταιρεία του Δημήτρη Μανουσάκη για την αναγόμωση των πυροσβεστήρων στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News