Ειδήσεις

19χρονος έκλεβε δωμάτια ξενοδοχείου στη Χερσόνησο

"Μπαινόβγαινε" με το φίλο του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου και έκλεβαν μαζί από τα δωμάτια χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Τελικά ο ένας από τους δύο συνελήφθη σε έλεγχο της Αστυνομίας, καθώς οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς να έχει άδεια. Ο 19χρονος συλληφθείς διαπιστώθηκε πως ήταν ο ένας από τους "ποντικούς" του ξενοδοχείου της Χερσονήσου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Συνολικά από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου εξιχνιάστηκαν χθες (23.09.2015) δύο υποθέσεις κλοπής, που διαπράχθηκαν σε δωμάτια του ίδιου ξενοδοχείου σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 19χρονος, που κατάγεται από την Αλβανία, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου κατά το χρόνο που οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στερούμενος άδεια ικανότητας οδηγήσεως και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο νεαρός, μαζί με ακόμη ένα άγνωστο άτομο (το οποίο αναζητείται), στις 20.09.2015 εισήλθαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αφαίρεσαν safe box, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ και 50.000 φόριντ (ουγγρικό νόμισμα), προσωπικά έγγραφα (διαβατήρια, άδειες ικανότητας οδηγήσεως, κάρτες τραπεζών κ.α.) και διάφορα αντικείμενα (φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα, ρολόι).

Επιπλέον σε προγενέστερο χρόνο από δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σχόλια