default-image

Επαγγελματίες οι Φουκαράκης-Μυλωνάκης στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Επαγγελματίες οι Φουκαράκης-Μυλωνάκης στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν στον Εργοτέλη ο Μάνος Φουκαράκης και ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Πρότυπη Ακαδημία του Συλλόγου μας έγιναν σήμερα επαγγελματίες.

Οι Μάνος Φουκαράκης και Αλέξανδρος Μυλωνάκης υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας τους, πενταετούς διάρκειας. Ο πρώτος είναι 20 ετών (08/08/95), αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας πριν από τέσσερα χρόνια. Ο δεύτερος είναι 19 χρονών (12/08/96), τερματοφύλακας και βρίσκεται στην ακαδημία μας από 11 ετών».

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μάνος Φουκαράκης, δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας μου με τον Εργοτέλη, έπειτα από τέσσερα χρόνια στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου. Μέσα από την καθημερινή προσπάθεια και απόδοσή μου, θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Από την καλή πορεία του Εργοτέλη θα επιδιώξω να αναδειχθώ κι εγώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα που μου δίνουν να κάνω το επαγγελματικό μου βήμα με την πρώτη ομάδα».

Ως επαγγελματίας, ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης, είπε από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου και νοιώθω ευτυχής γι αυτό. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι παραγωγική, γεμάτη επιτυχίες και όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο της ανόδου στη Super League, εκεί που ανήκει ο Εργοτέλης. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να καθιερωθώ στην ομάδα και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News