Ειδήσεις

Βασιλειές: Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες

Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα συνεχίζει να συγκεντρώνει η Δημοτική Κοινότητα Βασιλειών και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Ηρακλείου με την πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου σε χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλειών, προκειμένου να αποσταλούν στη Μυτιλήνη για τους πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί.

Τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έχει παραλάβει μέχρι τώρα η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλειών κ. Χρυσούλα Κωστάκη, η οποία σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη κίνησαν τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να αποσταλούν τα συγκεντρωμένα είδη στο νησί της Μυτιλήνης.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Ηρακλείου με ανακοίνωσή της «ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου για την πολύτιμη βοήθειά της στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πρόσφυγες, την κ. Κατερίνα Εφραίμογλου, υπεύθυνη του Τμήματος Ανθρωπιστικών Αποστολών και το συνοδό κ. Μανώλη Σωμαράκη, που μετέφεραν τα είδη σε χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλειών, όπου και συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών για όσους έχουν τη διάθεση να προσφέρουν».

Τέλος, όπως γνωστοποιείται, τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα αποσταλούν στη Μυτιλήνη την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχόλια