Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Δ. Καμμένος, αντικαταστάτης του ο Π. Σγουρίδης

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης».

«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών έλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δ. Καμμένος.

Όπως εξήγησε, το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ.

«Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ' αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Αντικαταστάτης του ο Παναγιώτης Σγουρίδης

Αντικαταστάτης του ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του Ιανουαρίου είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, θέση στην οποία παρέμεινε και μετά από τον ανασχηματισμό.

Σχόλια