default-image

Μποντιρόγκα : Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Μποντιρόγκα : Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο  Ντέγιαν Μποντιρόγκα λύγισε από την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού και δήλωσε στα ελληνικά πως τους έχει για πάντα στην καρδιά του.

Έζησα λίγα χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα νιώθει ένα αιώνιο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της, όπως δήλωσε στο περιθώριο της φιέστας για τη βράβευση των παικτών που στιγμάτισαν τα τελευταία 25 χρόνια στην ιστορία του συλλόγου.

«Τι μεγάλη τιμή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ήταν χαρά μου να παίζω γι' αυτό το κοινό. Με τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και τον κόσμο γράψαμε ιστορία. Είμαι ευτυχής για την υποδοχή και ευχαριστώ τον πρόεδρο Παύλο Γιαννακόπουλο κι όλη την οικογένεια που με έφεραν εδώ. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα να εισπράττω τόση αγάπη, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Είναι πάντα στην καρδιά μου (στα ελληνικά). Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια», ανέφερε.

Ακόμη και η σύζυγός του δεν έκρυψε την αγάπη της για το «τριφύλλι». «Είναι μια φανταστική βραδιά για τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απίστευτος και τους εύχομαι πάντα να έχουν τα καλύτερα», ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News