Ειδήσεις

Εβδομάδα "Καρδιάς" στο Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός Α.Ε.

Με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και ειδικό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων, με πλήρη κάλυψη του ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΥΥ), συμμετέχει το Διαγνωστικό κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΑΕ  στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου), με κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, καθώς και την προώθηση της ιδέας της πρόληψης στον καρδιολογικό τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, για την εβδομάδα από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, τα Καρδιολογικό Τμήμα  κατάρτισαν και προσφέρουν - κατόπιν ραντεβού - πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου.  

Ειδικότερα, παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένους καρδιολόγους, καθώς και δωρεάν Ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Για μια ολοκληρωμένη διαγνωστική εξέταση, όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει, απαραιτήτως, να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε αιματολογικό έλεγχο (Γενική Αίματος - TSH -  HbA1C - Σάκχαρο - Ουρία- Κρεατινίνη - SGΟT - ALP-LDH - HDL - Τριγλυκερίδια - Ουρικό οξύ - CHOL).   Διαφορετικά μπορούν να κάνουν τις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις κατά την επίσκεψή τους στο Διαγνωστικό Κέντρο, με χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους (ΕΟΠΥΥ) και έκπτωση στη συμμετοχή 20%.

Επιπλέον, επί ενδείξεων από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, οι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε Τεστ Κοπώσεως και Triplex Καρδιάς,  , με τη χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα και έκπτωση στη συμμετοχή 20%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού κατά τις ώρες 8:00 - 21:00 από Πέμπτη 24/09 μέχρι και Τετάρτη 30/09 στα τηλέφωνα: 2810528000, 2810528300, 2810311600.

Σχόλια