default-image

Μητσοτάκης: "Δε θέλω μια Ν.Δ. χωρισμένη σε στρατόπεδα"

Ελλάδα
Μητσοτάκης: "Δε θέλω μια Ν.Δ. χωρισμένη σε στρατόπεδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη Νέα Δημοκρατία... Δε θέλω μια Ν.Δ. που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς Καραμανλικούς, θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια είχε πάρει διαζύγιο από τα κοινωνικά στρώματα με τα οποία πρέπει, όπως είπε, να είναι σε διάλογο. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι γι' αυτό οι ευθύνες δεν πρέπει να αποδοθούν στον κ. Μεϊμαράκη. «Είναι ξεκάθαρο ότι όταν μετά από τέσσερις εκλογικές διαδικασίες η Ν.Δ. δεν μπορεί να καβατζάρει το 30%, υπάρχει μια μεγάλη ομάδα πολιτών που μας έχουν γυρίσει την πλάτη», συμπλήρωσε, ζητώντας ακόμα και να γίνουν ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του "Σκάι" ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε ακόμη όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία να εκτεθούν από την αρχή στην κρίση της κοινωνίας. «Όποιος εκτεθεί», είπε, θα πρέπει να συμφωνήσει ότι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News