default-image

Πανελλήνιο σεμινάριο καθηγητών διαιτησίας ΟΔΒΕ στο Ηράκλειο

Κρήτη
Πανελλήνιο σεμινάριο καθηγητών διαιτησίας ΟΔΒΕ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο σεμινάριο καθηγητών διαιτησίας ΟΔΒΕ στο Ηράκλειο στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την οργάνωση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλει Ελλάδας (ΟΔΒΕ) και του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΠΕΚ), θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο σεμινάριο καθηγητών διαιτησίας ΟΔΒΕ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ηράκλειο, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου.

Η έναρξη εργασιών σεμιναρίου και ο αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00-17:00.

Εργασίες σεμιναρίου: Σάββατο από 17:00-21:00 και Κυριακή από 10:00-14:00.

Συμμετέχουν 77 διαιτητές και καθηγητές διαιτησίας από όλη την Ελλάδα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, κυρίως για εκπροσώπους του αθλήματος, αθλητές προπονητές.

Το αντικείμενο σεμιναρίων είναι οι αλλαγές των κανονισμών, το πειθαρχικό δίκαιο, ο διαιτητής ως παιδαγωγός, η εναρμόνιση της εκπαίδευσης στις σχολές διαιτησίας, ο κανονισμός των σχολών και ο καθηγητής διαιτησίας δάσκαλος του αθλήματος.

Εισηγητές είναι η Τεχνική Επιτροπή διαιτησίας ΟΔΒΕ και η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας ΕΟΠΕ, με διεθνείς διαιτητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News