default-image

Πέτυχε πέντε γκολ σε 9 λεπτά ο Λεβαντόφσκι

Ποδόσφαιρο
Πέτυχε πέντε γκολ σε 9 λεπτά ο Λεβαντόφσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε πέντε γκολ σε διάστημα εννιά λεπτών(!!) και συγκλόνισε τους πάντες, αφήνοντας... άφωνο και τον Γκουαρντιόλα.

Ο Πολωνός υποχρέωσε όλο τον κόσμο να τα χάσει με αυτά που έκανε στο Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ.

Μπαίνοντας ως αλλαγή στο 45', χρειάστηκε μόλις έξι για να ξεμπουκώσει. Και συνολικά ΜΟΛΙΣ εννιά λεπτά(!) για να βάλει πέντε γκολ(!!) στους «λύκους» και να αφήσει άφωνο όχι μόνο τον Πεπ Γκουαρντιόλα , αλλά και τους πάντες που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το ματς.

Μιλάμε για ένα επίτευγμα ασύλληπτο για τα δεδομένα. Έκανε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της Bundesliga (σε τέσσερα λεπτά), ενώ είναι ο πρώτος μετά το 1991 που βάζει τόσα πολλά τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα και πρώτος που το κάνει έχοντας περάσει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ε, και φυσικά δεν θέλει ερώτημα για το αν είναι ο πιο γρήγορος με πέντε γκολ στη Γερμανία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι με τέτοιον απίθανο χρόνο που... σκόρπισε τους αντιπάλους του (το τελευταίο, μάλιστα, γκολ με γυριστή γκολάρα)... Τρομερός, συγκλονιστικός, ιστορικός!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News