default-image

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Κρήτη
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το λαό - τη «μόνη δύναμη» στην οποία στηρίζεται - «συνοδοιπόρο και κριτή σε κάθε βήμα», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου σε ανακοίνωσή του σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, κάνοντας λόγο για «καθαρή νίκη» και «ισχυρή εντολή διακυβέρνησης».

Επισημαίνοντας πως η νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει άμεσα έργο ώστε σταδιακά να βγει η χώρα από την κρίση και τονίζοντας ιδιαίτερα πως η ελπίδα δεν έγινε παρένθεση, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους το κόμμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Στις 20 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός, κόντρα σε δημοσκοπήσεις, συστημικά ΜΜΕ, διαπλεκόμενα συμφέροντα και στο πολιτικό τους προσωπικό που είχαν επενδύσει στην αριστερή παρένθεση, έστειλε ηχηρό μήνυμα δημοκρατίας δίνοντας μια καθαρή νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του τόπου για μια τετραετία. Σε αυτή την πορεία ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το λαό δίπλα του, συνοδοιπόρο και κριτή σε κάθε βήμα. Άλλωστε και σε αυτήν την εκλογική μάχη φάνηκε καθαρά πως η μόνη δύναμη που στηρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ελληνικός λαός, τα συμφέροντα του οποίου δεσμεύεται ότι θα υπηρετήσει.

Η νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει άμεσα έργο προκειμένου σταδιακά να βγει η χώρα από την κρίση και να γίνει ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, έθεσε ως άμεσες προτεραιότητες "την αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικονομία και τη λειτουργία των τραπεζών", τη διεύρυνση του εδάφους που κέρδισε στη διαπραγμάτευση "με πρώτη κρίσιμη μάχη αυτή της απομείωσης του χρέους" και την προώθηση βαθιών τομών και μεταρρυθμίσεων με έμφαση στη "μάχη με το σύστημα της διαπλοκής, για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στην ελληνική κοινωνία".

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην τους διαψεύσουμε.

Η ελπίδα δεν έγινε παρένθεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News