default-image

Μ. Κεφαλογιάννης: "Οι αρχηγοί δεν αυτοπροσδιορίζονται"

Ελλάδα
Μ. Κεφαλογιάννης: "Οι αρχηγοί δεν αυτοπροσδιορίζονται"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θέση αναμονής βρίσκεται ο Ηρακλειώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, μετά την έναρξη της εσωκομματικής διαδικασίας για την εκλογή προέδρου που αποφάσισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος πότε δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να ριχτεί στην κούρσα της διαδοχής μετά την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά, φέρεται να σημειώνει στο περιβάλλον του ότι «αρχηγοί δε γίνονται όσοι αυτοπροσδιορίζονται αλλά όσοι τους προσδιορίζουν».

Με αυτό τον τρόπο απαντά και έμμεσα σε όσα στελέχη σπεύδουν να ανακοινώσουν το ενδιαφέρον τους, ενώ ο ίδιος εμφανίζεται συγκρατημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, o κ. Κεφαλογιάννης τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε διαρκείς επαφές τόσο με το περιβάλλον των πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, όσο και με την προσωρινή ηγετική ομάδα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αναμένοντας τον καταλληλότερο χρόνο για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Πάντως, ο ίδιος εμφανίζεται οπαδός της γραμμής ότι στην πολιτική ο χρόνος έχει ιδιαίτερη σημασία και σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας αρέσκεται να σημειώνει ότι «το σήμερα είναι πολύ νωρίς και το αύριο πολύ αργά».

Να προσθέσουμε ότι ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ αναχώρησε μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τις Βρυξέλλες, όπου θα λάβουν μέρος στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Χρήστος Κώνστας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News