default-image

Έχει το απόλυτο ο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας

Ποδόσφαιρο
Έχει το απόλυτο ο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πήρε με το ένα πόδι… στον τάφο και την ανέστησε. Ο Φερνάντο Σάντος κλείνει στις 23 Σεπτεμβρίου ένα χρόνο στον πάγκο της Πορτογαλίας και η επίσημη θητεία του έχει μόνο ένα αποτέλεσμα, νίκη.

Ο 60χρονος τεχνικός κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο μετά την ντροπιαστική ήττα των Ιβήρων απ΄ τους Αλβανούς στο Αβέιρο (1-0). Δεν ήταν μόνο το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά και το γεγονός πως η πρεμιέρα για τα προκριματικά του Euro 2016 δεν έφερε ούτε βαθμό. Έτσι, στην Ομοσπονδία πήραν την απόφαση να απολύσουν τον Πάουλο Μπέντο και να τον αντικαταστήσουν με τον Φερνάντο Σάντος.

Αυτός μέχρι στιγμής τους δικαιώνει στο έπακρον. Έχοντας το απόλυτο, 5/5 στα ματς για τα γήπεδα της Γαλλίας και την Πορτογαλία στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου. Μάλιστα, στα τρία παιχνίδια η επικράτηση ήρθε με το «αγαπημένο» του 1-0.

Εκτός απ' τα επίσημα, στα φιλικά, αν εξαιρέσει κανείς την απρόσμενη ήττα από το Πράσινο Ακρωτήρι (2-0), ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ

και του ΠΑΟΚ, έχει επίσης θετικό απολογισμό. Δύο νίκες απέναντι σε Ιταλία (1-0) και Αργεντινή (1-0) και δύο ήττες κόντρα στην Γαλλία (2-1 και 1-0).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News