default-image

Με πάνω από 5 κιλά κάνναβης συνελήφθη 22χρονος

Κρήτη
Με πάνω από 5 κιλά κάνναβης συνελήφθη 22χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερα από 5 κιλά κάνναβης, χωρισμένα σε συσκευασίες, βρήκαν οι Αρχές στην κατοχή ενός νεαρού από την Αλβανία, που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ο 22χρονος, για τον οποίο έφτασαν σχετικές πληροφορίες στις αστυνομικές Αρχές, έπεσε στα χέρια της Δίωξης μετά από έρευνα, στα πλαίσια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο στον 22χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 5 κιλών και 102 γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News