Ειδήσεις

Κουίκ: "Οι δημοσκοπήσεις έγιναν επ' αμοιβή ή δωρέαν (;)"

«Θα σταθώ ειδικότερα στην περίπτωση της αθλιότητας των "δημοσκοπήσεων" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργαζόταν με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ», δήλωσε ο επικεφαλής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ αναφερόμενος στην αποτυχία των δημοσκοπήσεων.

«Εδώ δε μιλάμε για μια απλή αποτυχία όπου έδιναν 1,5%-2% στους Ανεξάρτητους Έλληνες δημιουργώντας την ψυχολογία στον κόσμο ότι η ψήφος τους σε εμάς είναι μια χαμένη ψήφος. Μιλάμε για μία ευθεία "δολοφονική" επίθεση σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως σχολίασε γενικότερα για τις δημοσκοπήσεις και ο πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος», υπογράμμισε ο κ. Κουίκ.

«Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ικμάδα αξιοπρέπειας, οφείλει ο "δημοσκόπος" αναπληρωτής καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, στέλεχος του Ποταμιού, να παραδώσει την πανεπιστημιακή του θέση. Ειδάλλως, αν δεν το πράξει ο ίδιος, θα πρέπει να επιληφθεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς στο όνομα αυτού του κυρίου διασύρεται βάναυσα η επιστημονική και επιμορφωτική αξιοπιστία του», τόνισε ο επικεφαλής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Εξάλλου θεωρώ δεδομένη την επικινδυνότητά του ή την ασχετοσύνη του, στο να μαθαίνει τα παιδιά μας την επιστήμη τους με απόλυτη διαστρέβλωση. Η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Έως εδώ. Από εκεί και πέρα θα τον συμπαρασύρει ένα πραγματικό "ποτάμι" νομικών αντιδράσεων από την πλευρά μας», δήλωσε ο κ. Κουίκ, συμπληρώνοντας ακόμη πως «δε θέτω θέμα πώς είναι δυνατόν αυτός ο κύριος να πλασάρει "δημοσκοπικές" έρευνές του χωρίς να είναι μέλος της Ένωσης των Επαγγελματικών Εταιρειών Δημοσκοπήσεων. Δεν το θέτω, γιατί απλούστατα και εκείνες έφαγαν το απόλυτο "μαύρο", όσα συγνώμη και αν ζητούν εκ των υστέρων».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Κουίκ διερωτήθηκε: «Αυτές οι άθλιες "δημοσκοπήσεις" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έγιναν επ' αμοιβή; Ή στο δωρεάν;».

Σχόλια