Ειδήσεις

"Το τελευταίο 10ήμερο έγινε προσπάθεια εξόντωσης του κόμματος"

Την ευγνωμοσύνη τους στους νέους και τις νέες της χώρας εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε δηλώσεις του από το Ζάππειο.  

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα που αφορά το κόμμα του δικαίωση της ελληνικής νεολαίας, «των νέων που φεύγουν άνεργοι σε άλλες χώρες και όσων μένουν εδώ και δουλεύουν σε εργασίες εξευτελιστικής αμοιβής».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως το τελευταίο 10ήμερο έγινε προσπάθεια εξόντωσης του κόμματος, σημειώνοντας ότι το παρουσίαζαν ότι είναι εκτός Βουλής.

Παρουσίαζαν επίσης ισοπαλία μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για να εξοντώσουν τα μικρότερα κόμματα, είπε ο κ. Λεβέντης και επισήμανε ότι είχε πει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι πλαστές.

Πρόσθεσε ότι αυτό είναι ένα από τα ζητήματα που πρέπει να κοιτάξουμε.

Αναφερόμενος γενικότερα στο εκλογικό αποτέλεσμα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αν ο κ. Τσίπρας ανέγνωσε το αποτέλεσμα ότι μπορεί να συνεχίσει μόνο με τους ΑΝΕΛ, κακό του κεφαλιού του».

Όπως είπε, πρόκειται για παρα φύση σύζευξη και έτσι σύντομα θα υπάρξουν τριβές γιατί οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολύ μεγάλες.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, η ορθή ανάγνωση της λαϊκής εντολής είναι ότι χρειάζεται μια οικουμενική κυβέρνηση, κάτι που, όπως είπε, το φωνάζει από το 2009.

Σχόλια