default-image

Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ, 1-1 με τη Νόριτς

Ποδόσφαιρο
Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ, 1-1 με τη Νόριτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς και προκαλεί απογοήτευση με το ξεκίνημά της στο φετινό πρωτάθλημα. Νέος «δράστης» ο Ράσελ Μάρτιν που χάρισε στη Νόριτς ισοπαλία στο «Άνφιλντ»…

Πολλοί πίστευαν πως το ματς του Europa League με τη Μπορντό, στη Γαλλία ίσως να ήταν κι αυτό που θα προκαλούσε τους μεγαλύτερους τριγμούς για τον Μπρένταν Ρότζερς. Το τελικό 1-1 στη Γαλλία, άφησε ανοιχτό το πράγμα για τον προπονητή της Λίβερπουλ, η οποία όμως συνεχίζει να… παραπαίει στο «Νησί».

Στο παιχνίδι με τη Νόριτς, τα πράγματα στο «Άνφιλντ» έδειχναν… ζόρικα, αλλά όχι και τόσο που να μην πιστεύει κανείς πως οι «Reds» θα πάρουν το ματς. Εν τέλει, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Ντάνι Ινγκς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στο 48' έχοντας μπει στη θέση του Μπεντέκε στο ημίχρονο. Ωστόσο, το γκολ του Ράσελ Μάρτιν… ξέρανε το «Άνφιλντ» με το 1-1 να αφήνει τη Λίβερπουλ για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη στην Premier League μετά το «δύο στα δύο» στην πρεμιέρα…

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Σακχό, Τσαν, Σκρτελ, Κλάιν, Μίλνερ, Κοουτίνιο, μορένο, Λέιβα (72' Φιρμίνιο), Μπεντέκε (46' Ινγκς), Στάριτζ (63' Λαλάνα)

ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Γουϊτάκερ, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Μπράντι, Χόουσον, Τζάρβις, Ντόρανς (85' Ο'Νιλ), Ρέντμοντ, Τετέι, Τζέρομ (71' Γκράμπαν)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News