default-image

Κουτσούμπας: "Στήριξη στο ΚΚΕ από το λαό - Όχι στην αποχή"

Ελλάδα
Κουτσούμπας: "Στήριξη στο ΚΚΕ από το λαό - Όχι στην αποχή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εκλογικό τμήμα της Νέας Ιωνίας ψήφισε στις 10 το πρωί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στη δήλωσή του τόνισε πως «ο λαός πρέπει να πάει μαζικά στην κάλπη και να ενισχύσει τη μόνη δύναμη που έχει δείξει συνέπεια, το ΚΚΕ».

«Με ένα δυνατό ΚΚΕ μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας κατήγγειλε ότι, όπως ο ίδιος διαπίστωσε, τα διόδια δεν είναι ανοιχτά για τη διευκόλυνση των εκλογέων, παρά τις σχετικές αποφάσεις, και πως επικοινώνησε για το ζήτημα με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, η οποία δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί του θέματος.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κουτσούμπα:

«Όλα αυτά τα χρόνια ο λαός μας τα έχει δοκιμάσει όλα, τα έχει δει σχεδόν όλα. Ήρθε η στιγμή σήμερα να αξιοποιήσει αυτή τη μεγάλη πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη, να ενισχύσει τη μόνη δύναμη που μπορεί και αύριο να βρεθεί μαζί του, μπροστά, που της έχει εμπιστοσύνη, που έχει δείξει συνέπεια, και αυτή είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι τους σήμερα. Είναι κρίσιμες εποχές, έρχονται δύσκολες μέρες και με ένα δυνατό ΚΚΕ θα μπορέσουμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Ταυτόχρονα, θα ήθελα να πω το εξής: Μόλις πριν από λίγο επικοινώνησα με την κ. πρωθυπουργό, την κ. Θάνου και της έθεσα ένα σοβαρό ζήτημα. Ενώ υπήρχε υπόσχεση, εκτός από την απόφαση της Διακομματικής, αλλά και απόφαση της κυβέρνησης, να είναι αυτές τις μέρες ανοικτά τα διόδια, έτσι ώστε ο λαός μας που πληρώνει τόσα χαράτσια, τόσους φόρους, τόσα πράγματα αυτό το διάστημα, σήμερα τουλάχιστον να είναι ανοικτά και να μπορεί να πάει να ψηφίσει, αντίθετα, ερχόμενος το πρωί από τη Λιβαδειά, που είναι η δεύτερή μου εκλογική περιφέρεια, είδα ουρές ανθρώπων που έβγαιναν για να πάνε να ψηφίσουν και πλήρωναν διόδια. Η κ. πρωθυπουργός με ευχαρίστησε καταρχήν για την ενημέρωση - η ίδια είχε ενημέρωση ότι θα δινόταν σήμερα εντολή για να είναι ανοικτά τα διόδια, αλλά μέχρι στιγμής δεν ισχύει. Μου είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος και ελπίζω να ευοδωθεί αυτή η προσπάθειά μας.

Δεν μπορεί ο λαός μας, ακόμα και σήμερα που πάει και πρέπει να πάει να ψηφίσει, να επιλέξει τα κόμματα που θα τον εκπροσωπήσουν, να πληρώνει χαράτσια στους εθνικούς δρόμους, που άλλωστε έπρεπε να είναι λαϊκή περιουσία», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News